Movies that Matters: ‘Nice People’ Q&A

“Na afloop interviewde journaliste Caterine Baeten Hans Willemse, manager voor Vluchtelingenwerk in Zuid-Holland en Zeeland van projecten die de arbeidsparticipatie en integratie van vluchtelingen tot doel hebben. Van de vele dingen die Willemse zei memoreren wij hier enerzijds zijn behoorlijk grote tevredenheid over het Leids beleid. Tegelijk beoordeelde hij Rotterdam nog iets hoger. Mag het politiek draagvlak daar minder zijn, een partij als Leefbaar Rotterdam doet tegelijkertijd erg veel, en origineels, voor vluchtelingen en de buurten waarin ze wonen.”

1

‘Nice People’: liefde, eergevoel en sportiviteit in hard times

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s